Karaktärerna ur Bibelgänget

Karaktärerna ur Bibelgänget

Nathanael är en glad och liten blyg kille. Nathanael är ganska kort för sin ålder. Han ger sina nära och kära glädje. Det är han som är ledaren i gruppen, men alla får vara med och bestämma.

Isak är en djurvän, han tycker så mycket om alla sorters djur. Han är en glad, rolig, bra kompis. Isak gillar även natur.

Jeremia är en glad och mycket busig kille. Jeremia har ett gott hjärta även han kan bli lite vild ibland.

Levi är en klok, glad kille som älskar att utforska, Han gillar att ha ordning och reda på saker.

Mirjam är en sprallig, glad tjej som många gillar. Hon är ödmjuk och väldigt kreativ,

Ester är en lugn liten tjej, på skillnad på sin syster. Ester är ödmjuk, rar, glad och aktiv liten tjej, med full med energi.  Ester är adopterad

Malleheter egentligen för Samuel. Han är en ivrig katt som älskar och hitta på något. Men han är dock rätt så klumpig. Snubblar och har sig. 

Mami heter egentligen för Matilda. Hon är en bestämd liten dam, som vet vad hon vill. Hon är busig och rätt så klok. Hon håller sin bror i schack. 

Greger är en liten galen kanin, som tror att han är berömd. Gregers smeknamn är Den galna kaninen, eller Galnis för att han var så galen, när han var ung. Men nu har han lugnat ner sig lite.. Nästan i alle fall 


Anna-Lotta ”Anna” Leopard är en vänlig och mogen ung leopard tjej, som älskar att vara med sin syster och sina kompisar.  

Mimmi Leopard är en kort liten busig leopardunge, som är alltid på språng. Mimmi har en stor vilja, som vet vad hon vill göra eller inte.

Isie Isbjörn

Lina ”Fleka

Jocke ”Tjuvais”

Piraten Peter

Polisen Peo

Annonser